Echipa noastra

Echipa Eden Medical va recomanda ca intotdeauna sa apelati la doctorul specialist pentru ca tratamentul sa aiba rezultate.
Puteti primi suport medic la clinica sau prin intermediul optiunii video-consultatie.

Dr-Costin-Militaru-1

Militaru Costin-Aurel, M.D.

Medic de medicina generala, specialist in terapii de cresterea imunitatii. A absolvit Institutul de Cannabis Medicinal in America, specializandu-se in terapii bazate pe cannabis medicinal. Directorul medical al clinicii Eden Medical. Doctorand al Academiei de Stiinte Medicale.

Dr.-Brill

DR. SILVIU BRILL

Coordonatorul Institutului durerii acute si cronice al Centrului Medical Sourasky (Ichilov), Tel Aviv Tratamentul durerii neuropatice Stimulare medulara Tratamente invazive ale durerii cronice Tratamentul durerii din cancer

dr-doina

Dr. Teodorescu Doina

Medic de medicina generala. Medic de medicina familiei si farmacologie. Medic specializat pe terapii bazate pe cannabis medicinal.

dr-ben-amit

Dr. Ben H. Amit, MD MSc

Senior psihiatru si farmaceut, atestare MSc in farmacie de la Universitatile Oxford si Standford. Seful Medical Cannabis Clinic la Reuth Medical Reabilitation Center si Senior Al Israeli Center of Addiction, afiliat al Universitatii Tel Aviv. Consilier al Ministerului Sanatatii, specialitatea cannabis.