Echipa noastra

Echipa Eden Medical va recomanda ca intotdeauna sa apelati la doctorul specialist pentru ca tratamentul sa aiba rezultate.
Puteti primi suport medic la clinica sau prin intermediul optiunii video-consultatie.

Dr-Costin-Militaru-1

Militaru Costin-Aurel, M.D.

Medic de medicina generala, specialist in terapii de cresterea imunitatii. A absolvit Institutul de Cannabis Medicinal in America, specializandu-se in terapii bazate pe cannabis medicinal. Directorul medical al clinicii Eden Medical. Doctorand al Academiei de Stiinte Medicale.

Dr.-Brill

DR. SILVIU BRILL

Coordonatorul Institutului durerii acute si cronice al Centrului Medical Sourasky (Ichilov), Tel Aviv Tratamentul durerii neuropatice Stimulare medulara Tratamente invazive ale durerii cronice Tratamentul durerii din cancer

dr-doina

Dr. Teodorescu Doina

Medic de medicina generala. Medic de medicina familiei si farmacologie. Medic specializat pe terapii bazate pe cannabis medicinal.
Recunoscuta pentru abordarea sa holistică în medicina generală. Cu o experiență vastă în diagnosticarea și tratarea unei game largi de afecțiuni, acesta pune un accent deosebit pe înțelegerea complexității fiecărui pacient, oferind îngrijire medicală personalizată și cuprinzătoare. Ca medic de medicină generală, Dr. Teodorescu Doina se dedică menținerii sănătății generale a pacienților, abordând problemele medicale într-un mod proactiv și preventiv.

Alina Trifu

Consultant în nutriție, Fondator iHealth.
Speaker în cadrul workshopurilor iHealth Corporate, cu teme de nutriție și stil de viață sănătos, în cadrul companiilor care doresc să ofere acest beneficiu angajaților.
Organizator cursuri de gătit pentru copii în școli și grădinițe.

Voluntar în cadrul unui proiect de nutritie in secția de oncologie pediatrie a spitalului Marie Curie Ambasador Food Revolution, proiect despre educatia alimentara pentru copii, initial de Jamie Oliver, program încheiat in 2018.

Editor articole nutriție pe blogul ihealth, în revistele Elle România și Psychologies Colaborator în cadrul proiectelor: Ghid de alimentație sănătoasă pentru copii cu afecțiuni oncologice- 2022 Ghid de alimentație echilibrată și dezvoltare armonioasă- 2023.

Sunt specializată alimentația copiilor și adolescenților, alimentația femeii însărcinate, diete în funcție de diverse afecțiuni, inițiere în metode de gastrotehnie, alimentația sportivilor, întocmirea meniurilor în școli și grădinițe.

Dr. Eyal Attias – Medic specialist chirurgie generală în Israel.

În 2004, Dr. Attias a înființat primul departament pentru răni greu de tratat și sindromul piciorului diabetic în Centrul Medical Mayanei HaYeshua, pe care l-a condus până în 2006.
De-a lungul anilor, a tratat afecțiuni medicale extrem de complicate, inclusiv cazuri grave de diabet.
In clinicile sale, Dr. Attias ofera diverse solutii, principala fiind Tehnologia Oxypro care contribuie printre altele la recuperarea si reabilitarea acestor cazuri grave, prin imbunatatirea aportului de oxigen catre sange si diverse sisteme ale organismului.
„Principiul nostru călăuzitor în tratarea pacienților este să rămânem întotdeauna pozitivi. Începi cu un zâmbet și cu o primire călduroasă, sperând și crezând că ajutorul poate fi întotdeauna oferit. Pacientul își poate îmbunătăți starea, iar noi îi vom fi alături pentru a-l consilia, sprijini și trata. Acest lucru este valabil pentru persoanele sănătoase care doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții (întinerire / Anti-îmbătrânire) și cu siguranță pentru cazurile dificile care se confruntă cu boli grave.”