Termeni și condiții

Termeni și condiții

 1. Declinarea responsabilitatii

cannabiscentermedical.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. S-au depus eforturi considerabile pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau a design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

cannabiscentermedical.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit , accesand link-ul aflat in descrierea produsului (unde acesta este prezent).

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

 1. Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului cannabiscentermedical.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

 1. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-uluicannabiscentermedical.ro, sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ulcannabiscentermedical.ro, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului cannabiscentermedical.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 1. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

 1. Date personale si confidentialitate

cannabiscentermedical.ro foloseste informatiile pe care le furnizati numai pentru a putea finaliza comanda. Aceste informatii reprezinta o tranzactie de afaceri si nu sunt utilizate in alte scopuri.

cannabiscentermedical.ro nu impartaseste aceste informatii cu tertii, exceptand cazul necesar pentru a finaliza comanda.

Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

Conform cerintelor Legii nr. 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cannabiscentermedical.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs., un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar cannabiscentermedical.ro garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.

cannabiscentermedical.ro se angajeaza sa nu trimita email-uri nesolicitate catre adresele de email ale utilizatorilor.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate/serviciile prestate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii.

Conform Legii nr. 679/2016, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

 1. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul cannabiscentermedical.ro sunt disponibile in limita stocului.

Preturile produselor prezentate pe www.cannabiscentermedical.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

cannabiscentermedical.ro poate solicita clientilor diferite sume cu titlu de avans in cazul produselor ce nu se afla in stocul companiei ( comenzi speciale; status site: comanda). In situatia in care dupa achitarea avansului, clientul refuza achizitia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitata.

Voucherele si alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile, nu pot fi cumulate si nu pot fi folosite la produsele care deja beneficiaza de reduceri de pret.

 1. Livrarea produselor

LIVRAREA PRIN FAN CURIER

Transportul este SUPORTAT DE CLIENT la toate comenzile!

Livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 24 ore si maxim 48 ore, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi ) si/sau din momentul in care a fost facuta plata – in caz de plata anticipata (Ordin de plata, virament bancar, avans in numerar)

 • Comenzile realizate si confirmate pana la ora 16:00 sunt expediate in aceeasi zi si ajung la destinatie in aproximativ 24 ore
 • Comenzile realizate si confirmate dupa ora 16:00 sunt expediate in ziua urmatoare ( lucratoare ) si ajung la destinatie in aproximativ 24 ore
 • Livrarea comenzii se face la domiciliu, pe baza adresei comunicate de catre client
 • roexpediaza comenzi pe teritoriul Romaniei si in Europa

Verificarea in timp real a expeditiei coletului

 • Introducere numar de AWB( numarul documentului de transport )
 • Afli in timp real statusul coletului tau

Factura fiscala se va emite in format electronic si poate fi folosita in contabilitate, avand valoare fiscala, conform Legii privind inregistrarea operatiunilor comerciale prin mijloace electronice L260/2007. La solicitarea Dumneavoastra se poate emite factura si pe suport de hartie.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu curierul. In cazuri severe se poate refuza integral primirea si plata coletului.

Orice mentiuni cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Toate constatarile referitoare la integritatea coletului/coletelor se vor face in prezenta agentului curierului prin intocmirea unui proces verbal constatator. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru electronic aflate pe stoc este de 1-2 zile din momentul inregistrarii comenzii. In conditii speciale cannabiscentermedical.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda.

Transportul in zonele greu accesibile va fi taxat suplimentar pentru fiecare KM parcurs de la sediile Fan Curier. Va rugam sa ne contactati in acest caz.

Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta sau inexistenta, fara a anunta operatorul nostru de vanzari.

Verificati integritatea coletului in prezenta curierului care a facut livrarea. Numai astfel se pot cere despagubiri pentru deteriorari cauzate in timpul transportului!

 1.        Modalitati de plata

Plata la livrare in sistem ramburs
Puteti face plata direct la curier cand produsele ajung la dumneavoastra sau cand mergeti sa Ie ridicati de la sediul firmei de curierat (Fan Curier ).

Plata online prin card bancar
Puteti plati produsele online direct de pe site cu cartea de debit/credit.

Plata prin transfer bancar
Puteti plati prin transfer bancar pe baza de factura proforma emisa catre dumneavoastra sau firma Dvs.

Date bancare pentru plata prin OP:

Kidmat Eden Medical SRL

CIF: RO35386053

Reg. Com: J03/30/2016
Adresa: Str. Abrud nr.80, Sector 1, Bucuresti

IBAN ( RON ): RO43PIRB4263746520001000

Banca: First Bank Romania

 

 1. Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea, conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum.

 1.      Politica de returnare

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

cannabiscentermedical.ro  respecta legislatia in domeniu cu privire la incheierea si executarea contractelor la distanta. Conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. „

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaj original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare a produselor vor cadea in sarcina consumatorului iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Rambursarea banilor se face contul IBAN al clientului sau ramburs ( pe cheltuiala clientului ).

Toate produsele returnate trebuie sa fie:

 • in stare perfecta, fara urme de utilizare vizibile
 • cu etichetele originale si in ambalajul original
 • cu toate accesoriile aferente
 • certificatul de garantie in original ( daca este prezent )

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

 • Produsul a fost adus pe „comandă specială” (COMANDA SPECIALA  este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)

Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

 • Expeditor: Nume, Prenume
 • Destinatar: Kidmat Eden Medical SRL
 • Adresa:  Abrud nr.80, Sector 1, Bucuresti, Cod postal 011317
 • Telefon: 031 4260517

 

Inlocuire sau retur bani

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catrecannabiscentermedical.ro, in contul indicat la completarea formularului.

 1.      Disclaimer

Citiți cu atenție înainte de a comanda orice produse de pe website-ul nostru

Toate informațiile de pe acest site sunt oferite numai în scop informativ și nu trebuie interpretate ca fiind sfaturi sau instrucțiuni medicale, sau ca înlocuitor pentru indicațiile medicului sau altui profesionist medical personal.

Produsele noastre nu sunt intenționate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați mereu profesionistul medical în legătură cu potențiale efecte sau posibile complicații înainte de a începe administrarea oricărui supliment alimentar.

Se recomandă consultarea unui medic sau profesionist medical înainte de a consuma orice produs de pe acest site sau a pregăti un plan de tratament pentru orice condiție medicală; cannabiscentermedical.ro nu face afirmații medicale despre produsele noastre. Este în special important ca femeile gravide sau în perioada de alăptare, indivizii bolnavi cronic, cei în vârstă sau minorii să discute utilizarea acestor produse cu un medic înainte de a le consuma.

Este posibil ca rezultatele comunicate sau prezentate pe acest website să nu se aplice la toți indivizii.

cannabiscentermedical.ro nu își asumă responsabilitatea pentru utilizarea nepotrivită sau auto-diagnosticarea sau și/sau tratamentul folosind aceste produse. Produsele nu trebuie confundate cu medicamentele pe baza de rețetă și nu trebuie folosite ca înlocuitor pentru terapii supravegheate medical. Dacă suspectați că suferiți de deficiențe clinice, consultați un medic autorizatși calificat.

cannabiscentermedical.ro oferă acest website pe o bază “ca atare” și nu face reprezentații sau garanții în ceea ce privește acest website și conținutul acestuia. În afara declarațiilor specifice de pe acest website,cannabiscentermedical.ro și directorii, angajații, sau reprezentanții acestuia nu vor fi răspunzători pentru daunele rezultate din folosirea website-ului sau din legătura cu acesta. Aceasta este o limitare generală a răspunderii care se aplică la daune de orice fel, inclusiv daune compensatorii, directe sau indirecte, pierderi de date, venituri sau profit, pierderi sau daune ale bunurilor, și afirmațiile părților terțe.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Echipa Eden Medical